gromada.ks.ua Громада
Культура

В Новотроїцькій центральній районній бібліотеці свято до Дня Українського козацтва

11 Октября 2018 19:08

Як повідомляє Новотроїцька района державна адміністрації,до Дня Українського козацтва та Дня захисника України, працівники Новотроїцької центральної районної бібліотеки організували і провели цикл заходів «Захист Вітчизни - священний обов’язок кожного».

Справжнє свято до Дня Українського козацтва пройшло в Новотроїцькій районній бібліотеці для дітей. Ведучими заходу були учні як Новотроїцької ЗОШ №1 (Данило Райський, Вікторія Байрачна, Олеся Волокітіна) так і Новотроїцької гімназії (Никита Собчишин, Станіслав Балацький, Артем Мирошниченко, Станіслав Васильєв). На захід були запрошені учні 4-А та 6-А класу Новотроїцької гімназії.

Ведучі залюбки подорожували історичними стежками українського козацтва, та перевтілювалися у відомих історичних постатей.

Свято до Дня Українського козацтва в Новотроїцькому районі

Галина Райська, заступник директора центральної районної бібліотеки провела з дітьми вікторину «Подорож в історичне минуле», в якій діти показали добрі знання з історії козацтва.

Учасники танцювального колективу БДЮТ, (керівники Ганна Комлева та Алла Ільонок) танцювали козацькі танці.

Також, для відвідувачів та гостей читального залу оформлена виставка «За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ!», присвячена Дню захисника України, де представлена література присвячена захисникам Вітчизни, героїчним вчинкам наших земляків.

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют