gromada.ks.ua Громада
Политика

Кандидат у Президенти Анатолій Гриценко відвідав Нову Каховку

1 Марта 2019 09:54

Під час візиту у Нову Каховку Анатолій Гриценко зустрівся з трудовим колективом АТ «Гідросталь», де виробляють конструкції для гідротехнічних споруд. Майже всі з 200 робітників цього підприємства після зміни зібралися в актовій залі, щоб ближче познайомитися із кандидатом у Президенти України.

Виступає майбутній Президент України

«Як кандидат технічних наук, я знаю, що таке промисловість. І прекрасно розумію, що без промисловості не буде України. Не буде інженерної думки, не буде освіти, не буде доданої вартості та високих зарплат».

А.С. Гриценко також повідомив на зборах про те, що українські підприємці готові вже зараз платити зарплати, як у Польші. Проте їм необхідна гарантія, що так званий, “корупційний” податок буде знищений.

Анатолій Гриценко на зустрічі з робітниками

Тільки після подолання корупції можна збудувати державу, з якої не будуть зникати людські та природні ресурси, державу, яка буде експортувати продукцію з високою доданою вартістю.
А для цього, наголосив кандидат у Президенти України А.С. Гриценко треба, щоб у владі були люди, які відповідають трьом важливим критеріям: порядність, професійність, патріотизм:

«Та, якщо країною правлять 5 родин, одна з яких - президентська, тоді країні - край. Тоді ніякої не буде справедливості. Тоді випливає: Укроборонпром, «Ленінська кузня», торгівля на крові…»

Виступ Гриценко на застрічі з новокаховчанами

На другій багатолюдній зустрічі 27 лютого у новокаховському Палаці культури кандидат у Президенти України Анатолій Гриценко розповів також і про об’єднання однодумців з його командою:

«Я завтра буду мати зустріч з Андрієм Садовим. Саме для того, щоб об’єднати зусилля: «Червона риска» наступає, по закону, 7-го березня. Тоді ті, хто має одну групу крові, зможуть визначитися та залишити одного, у кого є більший шанс. І ми будемо про це говорити. Я скажу оптимістично: об’єднаються до 7-го березня всі, у кого інтереси країни важливіші, ніж власна позиція. І навпаки, не об’єднається той, для кого інтереси України - на останньому місці, а власні плани, або плани олігархату вилазять на поверхню. У нас позиція абсолютно чесна. Ми за об’єднання виступаємо вже 2 роки» - підкреслив Анатолій Гриценко.

Каховка зустріла Анатолія Гриценко

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют