gromada.ks.ua Громада
Политика

На Херсонщину завітала Юлія Тимошенко

12 Июля 2016 09:36

На прес-конференцію до представників ЗМІ Юлія Володимирівна прибула одразу після зустрічі з мешканцями с. Станіслав разом з керівником місцевої партійної організації Юрієм Одарченко.

Лідер партії одразу зазначила, що люди обурені ситуацією в країні: зростання цін, підняття тарифів на комунальні послуги, низькі пенсії та зарплати - це ще не всі проблеми, на які селяни скаржилися лідеру Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

«Перша наша зустріч була з великою кількістю людей і вони настільки агресивно налаштовані проти всього, що відбувається в політичній, соціальній сфері, що виїхати нам було практично неможливо. Вони просто перекривають дорогу та просять відповідати на їхні питання, щоб з ними поговорили та прохають про допомогу. Ситуація соціальна - вкрай критична», - говорить Юлія Тимошенко.

Вона підкреслює, що програма політичної партії «Батьківщина» створена таким чином, аби допомогти простим людям. Але безліч чинників, серед яких першим виступає сьогоднішня влада, попросту заважають втілити її в життя.

«В межах виборчої кампанії наша команда об'їжджає ті регіони, де проводяться вибори. Ми вважаємо, що кандидати в народні депутати Верховної Ради - це дуже потужна сила, яка може, якщо переможе, продемонструвати, що з владою, яка нечесно бореться на виборах, можна впоратись.

Крім того - це буде сигналом для усієї країни, що якщо не перемагають кандидати від провладної партії, то люди не погоджуються з тією політикою, яка наразі проводиться в країні.

Наш кандидат Юрій Одарченко - це людина, яка в своєму житті ніколи не йшла проти людей. Він був сильним керівником господарського підприємства і показав, як треба працювати. Коли він прийшов в нашу команду, а це вже більше 10 років, жодного разу не похитнувся.

Коли я була у в'язниці, і нашу команду просто розірвали на шматки, Юрій Одарченко - один з небагатьох, який не зрадив «Батьківщину» і мене, як лідера цієї політсили. А це важливо, коли є люди, які не зраджують та можуть робити свою справу професійно, як політичну, так і господарську», - підкреслила лідер Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

В свою чергу керівник Херсонської обласної партійної організації «Батьківщина» Юрій Одарченко подякував Юлії Володимирівні за теплі слова в свою адресу та зазначив: «На Херсонщині ми дуже вдячні за той приклад, який Ви (Юлія Тимошенко) надаєте нам по боротьбі з монополіями.

По суті, сьогодні Порошенко створив систему безкарності, всевладності монополії, яка розповсюджується і в нас на місцях - це «Міськводоканал» та «Теплоенерго», - сказав Юрій Одарченко.

Як особа, яка очолює ініціативні групи жителів за встановлення справедливих тарифів та збереження і розвитку сіл, сам Юрій Одарченко і партія «Батьківщина» на місцях внесли декілька проектів рішень, які можуть знизити вартість тарифів на водо та теплопостачання.

«У нас сьогодні не вистачає політичного впливу зруйнувати високі тарифи на місцевому рівні, адже є безкарність, загальна державна політика монополістів. Ми висуваємо прості вимоги зменшити тарифи. Ми чітко запевняємо всіх людей, що ми підтримуючи вашу боротьбу в Києві по справедливій ціні на газ, наведемо порядок і на місцевих монополіях», - сказав керівник місцевої партійної організації «Батьківщина» Юрій Одарченко.

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют