gromada.ks.ua Громада
Культура

Еще в одном селе на Херсонщине будет свое радио

2 Октября 2018 08:56

Херсонська область отримала ліцензію на здійснення малопотужного FM- мовлення місцевими громадами в рамках проекту «Радіо громад», реалізованого на її території. Це більш сучасна і менш витратна альтернатива провідного радіомовлення. Херсонська область в числі перших 14 областей, де впроваджується цей новий для України вид місцевого мовлення.

Ліцензію на мовлення отримало комунальне підприємство «Мале госпрозрахункове підприємство комунального обслуговування населення «Селищкомунгосп» смт Рикове, що у Генічеському районі. Трансляція мовника відбувається на частоті 87,9 FM, яка буде покривати територію селища і передавати всеукраїнські, обласні та найголовніше - місцеві новини.

Селищна рада в смт Рикове повідомила, що у тестовому режимі на частоті 87, 9 FM вже почало мовлення місцеве радіо « Говорить Рикове».

З робочим візитом до студії радіо «Говорить Рикове» завітала заступник голови районної державної адміністрації Гульнара Бекірова, яка запропонувала селищному голові Олександру Галицькому, вирішити питання отримання приймача радіо кожним учасникам війни, щоб вони могли налаштувати свої приймачі і слухати інформаційно-аналітичні, публіцистичні, культурно - мистецькі передачі та українські пісні на частоті 87,9 FM/

Радіо « Говорить Рикове» можна почути не тільки в Рикове, але і в інших населених пунктах ради - Догмарівка , Москаленко і Гайове.

местное радио в с. Рыково

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют