gromada.ks.ua Громада
Культура

Херсонський театр ляльок подарував свято дітям з Каланчака

31 Октября 2018 12:06

28 жовтня, до Каланчака завітали гості з Херсонського Академічного обласного театру ляльок з виставою «Веселі ляльки», повідомляє Каланчакська громада, і подарували незабутні враження.

Це яскрава, весела, кумедна вистава у якій беруть участь понад 40 різноманітних ляльок. Казкові персонажі виступають з оригінальними пародіями на естрадних виконавців. Тут танцюють вальс чарівні метелики, співають полунички і вишеньки-сестрички, майстерно б'є чечітку осел Остап Ословський - "Золоте копитце", вміло трясе пір’ячком австралійський Страус, світ фокусів відкриває для присутніх Алікар Каркарян, а всіма улюблена провідниця порадує своїми хітами. Ну а ведучий програми - найчарівніший герой багатьох казкових історій, веселий Коник - Кузьма Сверчков.

театр приїхав в Каланчак

Вистала пройшла на одному подиху і зібрала біля себе не тільки діток, а й дорослих. Всі з цікавість споглядали за кожним виступом. Протягом 30 хвилин у залі лунав дитячий сміх і оплески,а деякі малюки навіть жваво танцювали між стільців та не відводили очей зі сцени.
Малеча була в захваті! Як і дорослі!. Нажаль, мало батьків знайшли час, щоб познайомити своїх дітей зі світом театру.

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют