gromada.ks.ua Громада
Культура

План заходів на день Незалежності в Херсоні

17 Августа 2016 09:42

В обласній державній адміністрації відбулось чергове засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення у Херсонській області 25-ї річниці незалежності України. Обговорили останні приготування до свят, які відбудуться 23 та 24 серпня, повідомляє прес-служба ХОДА.

Світлана Думінська, начальник управління культури облдержадміністрації поінформувала про культурні заходи, які будуть проходити в обласному центрі. Традиційно 23 серпня відбудеться церемонія урочистого підняття Державного Прапора України о 9.00 на площі біля обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.Гончара.

У день відзначення 25-ї річниці незалежності України 24 серпня святкування розпочнуться з урочистого мітингу о 9.00 у Шевченківському сквері біля погруддя Т.Г.Шевченка. Офіційна частина святкування розпочнеться на площі Свободи, де відбудеться відеотрансляція урочистих заходів в м. Києві.

Також відбудуться спортивні культурні та заходи: фестивалі, виставки та конкурси, пізнавально-розважальні програми та концерти.

Протягом двох днів у місті пройде більше 30 заходів, присвячених Дню Державного прапора та 25-ій річниці незалежності України.

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют