gromada.ks.ua Громада
Культура

В селищах Херсонщини розпочали свою роботу клуби вихідного дня.

9 Февраля 2021 18:32

Години духовності на Херсонщині

У мистецьких закладах передмість Херсона почали функціонувати клуби вихідного дня. Мета клубів полягає в тому, щоб допомогти мешканцям сіл та селищ організувати своє дозвілля у вихідні дні.

Так, у клубі селища Сонячне започаткували проведення "Годин духовності" - недільні бесіди зі священником на релігійно - соціальні теми, а також "Сонячний кіноклуб", в якому плануються перегляди фільмів до державних свят чи визначних дат та навчальних мультфільмів для дітей.

У будинку культури селища Зеленівка відкрито клуб вихідного дня "Відпочиваємо разом". Там щотижня проводяться спортивно - оздоровчі заняття, літературні години з поетами - початківцями, зустрічі гітарістів-аматорів тощо. У планах розважально - ігрові програми для дітей, майстер-клас з шахів та шашок. Згодом ті гуртки, які будуть мати попит, будуть проводитися на регулярній основі.

У клубі вихідного дня села Богданівка будуть проводитись кінопокази для дітей та юнацтва, розважальні вечори для молоді та заняття фітнесом для молодих матусь.

Про діяльність клубів вихідного дня мешканці дізнаються з оголошень, які будуть розміщені в місцях масового відвідування в селах та селищах.

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют