gromada.ks.ua Громада
Спорт

В Херсоні пройде чемпіонат

13 Июня 2016 11:48

«1-3 липня в Палаці молоді та студентів пройде Чемпіонат України з гирьового спорту серед чоловіків, юніорів, жінок та ветеранів», - розповів голова федерації гирьового спорту Херсонської області Михайло Олійник.

Вибір місця проведення не випадковий, адже Херсонщина вже приймала такі масштабні заходи з гирьового спорту. Перший чемпіонат України відбувся в Скадовську ще у далекому 1985 році. Вдруге подібний захід було проведено у Новій Каховці. Гирьовий спорт у Херсоні зараз набуває популярності не тільки серед молоді, а й серед людей різних вікових груп, завдяки своїй багатофункціональності і доступності. Відрадно, що Чемпіонат України в Херсоні відбудеться за підтримки партнерів - торгової марки Strong Fit - грощовий приз за перше місце у кожній ваговій категорії спортсменів з необмеженим віком - 500 грн, а також призи всім призерам - спортивне харчування.

Тому запрошуємо всіх бажаючих відвідати цей захід, підтримати наших спортсменів та, можливо по іншому подивитися на цей дійсно народний спорт.

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют