gromada.ks.ua Громада
Спорт

В Херсоні пройшов турнір «Крим - це Україна»

22 Августа 2016 16:28

Сьогодні, 22 серпня відбулось урочисте відкриття другого традиційного всеукраїнського турніру з футболу серед команд юнаків 2000 року народження «Крим - це Україна» за участі дітей-переселенців, які будуть відвідувати усі матчі.

Під час урочистого відкриття були представлені 8 команд, які візьмуть участь у турнірі та змагатимуться за кубок переможців.

З відкриттям турніру юних футболістів привітала перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Сичова: «Командні види спорту, такі як футбол, вчать бути згуртованими та працювати на результат, досягаючи спільної мети. Тому я бажаю вам єдності та досягнення вашої мети - перемоги у турнірі».

У ході урочистостей перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко нагородив почесними грамотами за особистий вагомий внесок у розвиток футболу на Херсонщині Полякова Є.П. ветерана футболу та Володіна В.В. першого тренера гравця збірної команди України Віктора Коваленка. Крім того, Бериславській районній комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі ім. В.К.Сергеєва було вручено сертифікат на встановлення майданчика зі штучним покриттям (40 х 20 м), футбольні м’ячі та атрибутику, а також подарунки дітям-переселенцям, учасникам церемонії відкриття турніру.

Після урочистого відкриття турніру відбувся матч між футбольним клубом «Кристал» (м. Херсон) та «ДЮСШ № 11 «Чорноморець» (м.Одеса).

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют