gromada.ks.ua Громада
Политика

На Херсонщині з робочим візитом перебуває делегація з Естонії

12 Мая 2021 15:48

Зустріч з естонською делегацією

Сьогодні на Херсонщині з робочим візитом перебувають Генеральний Секретар МЗС Естонії Джонатан Всев'єв та Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Каймо Кууск.

У своїх вітальних словах присутні наголосили на можливостях регіону та подякували гостям за увагу до області та України в цілому.

Керівник виконавчого апарату облради Юрій Соболевський зазначив, що Естонія є надійним партнером України на міжнародній арені. Тож наш регіон відкритий до співпраці і обласна рада максимально сприятиме майбутнім інвесторам.

Майбутні інвестори з Естонії

На подальшу підтримку від Естонії українці можуть розраховувати повністю. Як наголосив Генеральний Секретар МЗС Естонії Джонатан Всев'єв, Україна, особливо Херсонська область, знаходиться на передовій боротьби з гібридною агресією. А це питання не тільки деокупації АР Крим, а й безпеки всього світу.

Наразі одним з пріоритетних завдань для України є створення безпекового комплексу, який включає в себе розвиток інформаційної, комунікаційної та кібербезпеки, і досвід Естонії, зокрема у цій галузі й захисту критично важливих об'єктів інфраструктури та інформаційного простору дуже вагомий.

Естонські дипломати на Херсонщині

Дипломатів з Естонії запросили ще раз влітку відвідати Херсонщину, адже 10-11 червня на Арабатській Стрілці відбудеться Міжнародний інвестиційний форум "Південна стратегія розвитку", який стане головною регіональною подією, присвяченою актуальним питанням економічного розвитку країни.

Після зустрічі гості разом із постійним представником Президента України в АР Крим Антоном Кориневичем відвідали адмінмежу з окупованим Кримом.

В этом разделе еще нет статей.

Последние комментарии

Добавьте свой комментарий

Введите текст с картинки
Каптча

Вход на сайт

  • Последнее
  • Комментируемое

Погода Четверг 11.06.15, днём

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Курсы валют